Известие

Collapse
No announcement yet.

Тегли ми надясно от какво!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

+1

И аз съм така,тампони на макферсона,накрайници,носачи,гуми,спирачки.....вси иииичко съм разтурял поне 3 пъти и поне 5 пъти съм ходил на стенд.Ефекта е нулев,дърпа си на дясно и тва е.Сега съм с 205/50/15 и работата като че ли малко по-стабилна стана.Но въпреки всичко пусна ли волана,почва да ходи към дерето

старото купе 2.0 мотора 8 клапана.Явно им е вроден недъг

А нафтовата държи направо,без да трепне.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Обърнете внимание на рейката колеги. Напълно възможно е да е от нея ако всичко друго е ОК. Успех
      ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Същата работа и при моята,никакво обяснение за причината
        sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!

Comment

145 .. съм 2.0-ка тегли си доволно на дясно .. нищо не съм сменял уж сичко е ок без луфтове .. стенд съм ходил 1 път само преди около 40 дена и направо я искараха като нова уж без забележки хахаха и накрая са изнервих и ги качих почти на сила 2-мата в колата (уж масторчета) на 3-та 150 прас 4-та и доиде лек завой пак до доло гаста и пуснах волата колата зе да си ходи в дясно бавно и славно а ония вътре ми викат намали намали ще ни убиеш ем викам ако това е ИДЕАЛНО аз да съм трамвай .. после зеха да ровят 1 час и нищо нередно не откриха хаха
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Дано утре имам време да завъртя гуми и тн...
            Несъм подозирал ,че толкова хора ще го имат същия проблем и няма да имат решение...
            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
              Дано утре имам време да завъртя гуми и тн...
              Несъм подозирал ,че толкова хора ще го имат същия проблем и няма да имат решение...
              Значи и при мен с летния комплект гуми беше така преди време - леко се изтегляше колата надясно, но след последния реглаж и съвсем леко свиване на сходимостта на предните колела, поради големия ми страничен наклон, колата сега държи права посока доста дълго време!
              Интересно че със зимните по-височки гуми го нямаше този ефект преди. Сега ще видя тази зима как ще е, след последните промени.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Поне пускайте разпечатките от стендовете, че да видим уж 'перфектни' данни...

Между другото в Гърция по магистралата не ми теглеше наникъде - което рядко ми се случва по нашите пътища. Единствено по 'Тракия' на места не ми тегли
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И при мен леко си "тръгва" на дясно колата (ама много малко) , преди и аз се шашках, но вече му свикнах.
                  Пробвайте когато карате на двупосочен път (като Е79 примерно) , както сте на вашето платно, минете на другото, и вижте дали пак ходи на дясо? при мен при всеки подобен опит колата пък почва да си предръпва на ляво.

Според мен цялата работа е от пътя. Или много чувствително окачване.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                  AR 155 2.0 16v SUPER
                  Toyota Corolla 2014 S Premium
                  Moskvich 2140

Comment

При мен пътя си няма значение...все си тегли.

Говорих с един приятел и той ме посъветва предно ляво колело съвсем леко да се отвори-0,5-1градус. Това когато някой ходи на реглаж...Той самия каза, че знае за такъв "дисбаланс" и при други коли и бяха някакви обяснения за ск. кутии и дифове...

Тааа аз при следващия реглаж мисля да я отворя леееко
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщение
                      И при мен леко си "тръгва" на дясно колата (ама много малко) , преди и аз се шашках, но вече му свикнах.
                      Пробвайте когато карате на двупосочен път (като Е79 примерно) , както сте на вашето платно, минете на другото, и вижте дали пак ходи на дясо? при мен при всеки подобен опит колата пък почва да си предръпва на ляво.

Според мен цялата работа е от пътя. Или много чувствително окачване.
                      Странното е ,че и аз почвам вече да се замислям за това! защото и при мен го има същия досаден проблем с минималното теглене на дясно !

точно преди седмица сменях носачи,накрайници,пружини...след това стенд,и пак продължава леекичко да дърпа. ядосах се махнах 17-ките вече решил ,че проблема е в тях и сложих зимните 15. Да ама дърпането си остана,макар и по-малко ! тъпото е ,че на някой места си върви безгрижно направо, а на други си завива сама

таа почвам да си мисля и аз че нашите "хубави" пътища могат също да оказват влияние върху тая аномалия
                      146 Turbo

Comment

Няма да се плашите при мен дърпа на Ляво.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                          Странното е ,че и аз почвам вече да се замислям за това! защото и при мен го има същия досаден проблем с минималното теглене на дясно !

точно преди седмица сменях носачи,накрайници,пружини...след това стенд,и пак продължава леекичко да дърпа. ядосах се махнах 17-ките вече решил ,че проблема е в тях и сложих зимните 15. Да ама дърпането си остана,макар и по-малко ! тъпото е ,че на някой места си върви безгрижно направо, а на други си завива сама

таа почвам да си мисля и аз че нашите "хубави" пътища могат също да оказват влияние върху тая аномалия
                          И те играят главна роля, се пак родните пътища не са перфектни. Мойта си ходеше доста надясно ама и открих 2 косура - гумите различно напомпани и едното жило на ръчната беше перманентно леко стегнато( явно ръждясало през зимата и от годинки)т.е смених ги 2 те и се оправи поне по правата за Ветрен
                          145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Working...
                          X